Anne Franks dagboeken en geschriften permanent te zien

Alle dagboeken en geschriften van Anne Frank zijn voortaan permanent te bezichtigen in het Anne Frank Huis in Amsterdam. De Anne Frank Stichting opent daartoe in november een nieuwe tentoonstellingsruimte in het huis aan de Prinsengracht.

De stichting sloot een overeenkomst met onder andere het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD) en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarin is vastgelegd dat alle handschriften van het joodse meisje voortaan permanent ter beschikking komen van de stichting

Lees ook:David Barnouw over het fenomeen Anne Frank
Lees ook:Anne Frank te bewonderen op YouTube
Lees ook:Musical over Anne Frank in Nederlandse theaters
Lees ook:‘Anne Frank, tachtig jaar’ vrijdag op Nederland 2
Lees ook:Disney werkt aan Anne Frankfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.