Marleen Janssen: Dit moeten alle vrouwen weten

Foto: Brenda van Leeuwen

Journalist/columnist Marleen Janssen heeft De Neus en wroet in de boekenberg naar de beste titels. Dat levert elke week een superieure leestip op die we op Boekenblog met je mogen delen. Vandaag haar eigen boek ‘Alleen voor vrouwen’

‘Ga je ook over je eigen boek schrijven op je Marleens Boek van de Week-site?’ vroegen mijn vriendinnen. ‘Natúúrlijk,’ zei ik, ‘dat gebeurt niet elke week en bovendien: alle vrouwen en mannen vinden seksualiteit interessant.’

Vijftig jaar na de seksuele revolutie van de jaren zestig is het niet erg vrolijk gesteld met het seksleven van de Nederlandse vrouw. Uit onderzoek blijkt dat ‘geen zin in vrijen’ de meest voorkomende klacht is van vrouwen in de spreekkamer bij de seksuoloog. Ik weet dat al langer: als journalist schrijf ik al vijfentwintig jaar over seksualiteit en relaties. Ik publiceerde heel wat artikelen, schreef een boek over de liefde. Ik interviewde talloze vrouwen over hun seksleven en vroeg deskundigen het hemd van het lijf.

Klik hier om de recensie van Marleen Janssen te lezen. Doe daarnaast mee aan de actie en wie weet win jij dit boek.

Tekst: Marleen Janssen/ http://marleensboekvandeweek.nl

Lees ook:Marleen Janssen: ‘Zo had de kroning óók kunnen verlopen’
Lees ook:Marleen Janssen: Wie was mijn moeder écht?
Lees ook:Marleen Janssen: ‘Op de vlucht voor de verkrachter’
Lees ook:Marleen Janssen: ‘Volgen alle moeders hun hart?’
Lees ook:Marleen Janssen: Liefde en ergernis tussen moeder en zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.