Johan Derksen spaart niemand in columns

Johan Derksen is al jaren een notoire querulant binnen de voetbalwereld. Hij schrijft al een jaar of dertig een venijnige column in Voetbal International en is de niet meer weg te denken commentator in het gelijknamige televisieprogramma.

Derksen houdt van voetbal, maar stoort zich aan zelfingenomen trainers, ijdele beleidsbepalers en jeugdige voetbalmiljonairs zonder zelfkritiek. Hij houdt de voetballerij wakker en legt wekelijks zijn vinger op een zere plek. Mandekker is een gebundelde verzameling columns van een auteur met schat aan ervaring die niemand spaart.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Columns van Johan Derksen in Groeten uit Oudewater
Lees ook:Voetbal & Maffia: donkere kant van deze sport
Lees ook:Nieuwe reeks Gouden boeken toegekend op Manuscripta 2013
Lees ook:Tegendraadse teksten over voetbal van Nico Dijkshoorn
Lees ook:Jan Derksen: Bevrijd de psychologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.