Het Frankrijk van de Tour – Jeroen Wielaert

‘Het Frankrijk van de Tour’ van Jeroen Wielaert kwam eerder uit in 2010. Het boek is meer dan een reisgids door Frankrijk, het is ook een cultuurgeschiedenis van een van de grootste sportevenementen ter wereld en een boek dat bol staat van de persoonlijke observaties en anekdotes.

Ter gelegenheid van de 100e Tour de France dit jaar verschijnt een compleet herziene en uitgebreide editie van het boek. Met onder andere een extra hoofdstuk over Corsica waar in 2013 de Grand Départ is en tal van nieuwe foto’s. Daarnaast is het boek aangevuld met alles wat er sinds 2010 is voorgevallen, inclusief de affaires, de Tourstart in Rotterdam en de mogelijke toekomstige start in Utrecht.

Jeroen Wielaert (1956) studeerde Nederlands in Utrecht. Hij is werkzaam als verslaggever voor Radio 1, en schrijft voor diverse kranten en weekbladen. In februari 2013 verscheen zijn boek ‘Het Vlaanderen van de Ronde’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Speciale band wielerklassieker en het Vlaamse land
Lees ook:Boeken over de Tour de France
Lees ook:Thuis Tour de France kijken met @MiesjeB en @Ponckster
Lees ook:Chris Froome winnaar Tour de France 2013…
Lees ook:Mart Smeets start vandaag aan zijn veertigste Tour de France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.