Haal jij je finishlijn met het Hardloperskookboek?

Ontdek vandaag ‘Het hardloperskookboek’; dit is een boek voor lopers die zichzelf graag uitdagen en verbeteren. Die af en toe best een wijntje of een biertje willen drinken, maar die ook een fles bietensap soldaat durven maken als ze daar sneller van gaan lopen. Het biedt nieuwe wetenschappelijke inzichten in wat nu echt je prestaties bevordert.

En alle broodjeaapverhalen krijg je erbij om te lachen. Maar vooral is het een boek met originele recepten voor sporters, meestal verantwoord maar altijd lekker. Eindelijk een kookboek voor sporters die niet op de Spartaanse toer gaat, waarin duidelijke en korte recepten te vinden met informatie over ingrediënten en energiewaarden.

Over de auteurs
Miriam van Reijen is afgestudeerd bewegingswetenschapper (VU Amsterdam), maar zelf loopt ze ook graag hard. In 2009, 2010 en 2011 behaalde zij als ambitieuze atlete het podium van het NK marathon. Ze werkt momenteel voor Runner’s World.

Barbara Kerkhof (1975) is freelance journalist, fotograaf en hardloopster. Ze schrijft voor diverse tijdschriften en websites. Ze is de auteur van ‘Hardlopen voor vrouwen‘ en ‘Helden van de 42 kilometer‘.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Leve je lijf
Lees ook:‘Paarden, zwaarden en rare baarden’ is bijzonder boek
Lees ook:Online boek uitgeven en verkopen steeds populairder in Nederland
Lees ook:Bewaar je kookverhaal met Belmondo.nl
Lees ook:(WIN!) Dagboek van een impulsief karakter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.