Columns van Johan Derksen in Groeten uit Oudewater

Hij is een man met een mening, een zwart-witdenker, een grossier in oneliners. Met het getapte programma Voetbal International ontpopte Johan Derksen zich als dé tv-persoonlijkheid van Nederland. Maar ook met zijn pen is Derksen een begenadigd opiniemaker.

Er zijn maar weinig lezers van Voetbal International die de column van Johan Derksen links laten liggen. Geen wonder. Wie hem mist, staat een week lang met de mond vol tanden aan de borreltafel, in de sportkantine of op een verjaardagsfeestje. Derksen is dé opinieleider in voetballand. Net zo vlot, scherp en sardonisch als zijn tong op televisie, is zijn pen in het blad. In ‘Groeten uit Oudewater’ alle 54 columns van het afgelopen jaar op een rij.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Johan Derksen spaart niemand in columns
Lees ook:Een avond met Paul Gascoigne en andere sportcolumns
Lees ook:Nieuwe reeks Gouden boeken toegekend op Manuscripta 2013
Lees ook:Voetbal & Maffia: donkere kant van deze sport
Lees ook:Anton Geesink overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.