Frank de Boer ontvangt eerste exemplaar Ajax Jaarboek

Frank de Boer heeft het eerste exemplaar van Het Officiële Ajax Jaarboek 2011 – 2012 in ontvangst genomen. Het boek vertelt in woord en beeld het complete verhaal van het 31ste kampioenschap in de roemruchte historie van de Amsterdamse club.

Van Real Madrid in de Champions League tot V.V. Noordwijk in het KNVB Bekertoernooi en van Ajacied van het Jaar Jan Vertonghen tot debutant Davy Klaassen; alles en iedereen komt aan bod.

Het Ajax-seizoen 2011-2012 was een voetbaljaar van uitersten. Aan de hand van trainer (en rustgevende factor) Frank de Boer bedwongen de Ajacieden de wisselende prestatiecurve, overvloedig blessureleed en alle afleidende onrust in de bestuurlijke top van de club. Desondanks lukte het de landskampioen van 2011 (‘de titel van de derde ster’) na een roerig, maar boeiend jaar de titel te prolongeren.

Beleef het boeiende seizoen nogmaals met Het officiële Ajax Jaarboek 2011–2012. Alle hoogte- en dieptepunten passeren opnieuw de revue. Op de bijgesloten dvd van Ajax TV trekken de opvallendste momenten uit het seizoen nog een keer voorbij.

Het officiële Ajax Jaarboek 2011-2012 is samengesteld door Ronald Jonges en Michel Sleutelberg. Ronald Jonges en Michel Sleutelberg werken op de media-afdeling van Ajax en volgen de club dag en nacht op de voet. Jonges is verslaggever, Sleutelberg hoofdredacteur gedrukte media.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ajax geeft aftrap Nederlandse Kinderjury 2011
Lees ook:Sporen van Ajax; Ajax van vroeger in Amsterdam van nu
Lees ook:Boektrailer: ‘De Comedy Club’ – Eva Posthuma de Boer
Lees ook:Hoe Johan Cruijff de macht greep bij Ajax
Lees ook:Ronald Koeman krijgt biografie voor zijn verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.