Een avond met Paul Gascoigne en andere sportcolumns

‘Een avond met Paul Gascoigne’ is de nieuwste bundel verzamelde columns en reportages van Michel van Egmond, journalist, columnist en tv-maker bij Voetbal International. Ook het afgelopen jaar verrijkte stilist Van Egmond weekblad Voetbal International met columns en sfeerreportages die een scherp oog voor detail en groot gevoel voor humor verraden. Dit boek is een selectie daarvan.

Als observator pur sang beziet Van Egmond de voetbalwereld net even door een andere bril. Hij heeft een arendsoog voor het curieuze detail, wat ontroerende en hilarische typeringen oplevert. Bijvoorbeeld wanneer hij in Eindhoven een nacht doorbrengt met Louis van Gaal, in Barcelona oog in oog zit met een verlegen Lionel Messi, een middag gaat golfen met Willem van Hanegem, telefoneert met Johan Cruijff of naar Engeland vliegt om daar een hevig transpirerende Paul Gascoigne de hand te schudden.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Lionel Messi leest: boek van Gerard Pique
Lees ook:Louis van Gaal over zijn boeken
Lees ook:Lionel Messi: het voetbalfenomeen beschreven
Lees ook:Het verhaal van profvoetballer Graziano Pellè (Feyenoord)
Lees ook:Nieuwe reeks Gouden boeken toegekend op Manuscripta 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.