Als liefde een obsessie wordt… nieuwe Moy Hayder

De vertaling van de nieuwste thriller van internationaal bestsellerauteur Mo Hayder verschijnt vandaag! Ontdek hier alvast alles over ‘Poppenspel’.

Als onverklaarbare stroomstoringen leiden tot een serie gruwelijke incidenten op de beveiligde krankzinnigenafdeling van Beechway, slaat de angst van de patiënten over op de medewerkers. Ondanks de aanzwellende hysterie probeert psychiatrisch verpleger AJ de rust te handhaven.

Rechercheur Jack Caffery is op zoek naar het lichaam van een vermiste vrouw. Hij weet maar al te goed hoe het voelt als je er niet in slaagt iemands geliefde te vinden. Als AJ Caffery vraagt of hij kan helpen bij de problemen in Beechway, moeten beide mannen een bittere waarheid in hun leven accepteren, voordat ze het pure kwaad in de ogen kunnen kijken.

Over de auteur
Mo Hayder studeerde film aan de American University in Washington D.C. en creative writing aan de Bath Spa University in Groot-Brittannië. Ze vestigde in één klap haar reputatie met de angstaanjagende thriller Vogelman. Later volgden De behandeling, Tokio, Duivelswerk, Ritueel, Huid, Diep en Rot. Poppenspel is Hayders zesde boek met Jack Caffery in de hoofdrol.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Poppenspel: sensationele thriller van Mo Hayder
Lees ook:Spectaculaire 3D-film T.S. Spivet naar boek Reif Larsen
Lees ook:Hoe virtueel is virtueel? Alleen grensgangers weten het…
Lees ook:Jack Reacher van Lee Child volgende week in bios (+Win!)
Lees ook:Superspannende, levensechte actiethriller Tom Clancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.