Waar komen de angsten van Nadine vandaan?

Boekenblog heeft weer een bijzonder boek ontdekt. ‘Ik zie alles’ is alweer het derde boek van Chevy Stevens, die sinds haar debuut een plaats verdiende tussen bestsellerauteurs als Karin Slaughter en Tess Gerritsen.

Sinds haar jeugd lijdt Nadine aan claustrofobie, en hoewel ze als psychiater alles afweet van dwangmatigheid, heeft ze haar eigen angsten nooit kunnen verklaren. Dan ontmoet ze in het ziekenhuis een patiënte die zelfmoord probeerde te plegen, en uit de gesprekken die Nadine met haar voert blijkt dat ze een gedeeld verleden hebben.

De patiënte probeerde met haar zelfmoordpoging te ontkomen aan de greep van de charismatische cult-leider van een sekte waar Nadine in haar vroege jeugd ook enkele maanden heeft doorgebracht. Wanneer de patiënte alsnog zelfmoord pleegt, voelt Nadine zich verantwoordelijk voor haar dood en doet ze verder onderzoek naar de sekte. Maar al snel is duidelijk dat de sekte ook interesse heeft in Nadine en haar dochter.

9789023481614

Lees ook:Boek over zelfbeschadiging zet aan tot betere hulp
Lees ook:Zet Nederlandse schrijfster tot zelfmoord aan?
Lees ook:Zeven maanden zwanger en een hersenbloeding
Lees ook:Schopt Johan Fretz het tot president?
Lees ook:Myrthe van der Meer in docu ‘Waarom wil jij dood’

Eén reactie op “Waar komen de angsten van Nadine vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.