Nieuwe thriller koningin van de misdaad

Er is weer een nieuw Inspecteur Wexford-mysterie van Ruth Rendell verschenen: De grafkelder. Deze 22e thriller met Inspecteur Wexford in de hoofdrol wordt gekenmerkt door psychologische diepgang, een soepele stijl en de beheerste, maar krachtige beschrijvingen van mensen waar Rendell zo geliefd om is.

Inspecteur Wexford is met pensioen. Hij probeert te wennen aan het leven zonder baan, maar dat lukt nog niet goed. Wanneer hem wordt gevraagd om de politie als adviseur te helpen bij een mysterieuze moordzaak, grijpt hij die kans dan ook met beide handen aan.

In de kelder van een huis in Londen zijn vier lijken ontdekt, van twee mannen en twee vrouwen. Hoe ze daar terecht zijn gekomen is een raadsel. De ruimte is vanuit het huis niet te bereiken en de huidige eigenaar wist niet eens dat er een kelder was…

Over de auteur
Ruth Rendell (1930) schrijft al meer dan 45 jaar detectives en thrillers van het hoogste niveau. Haar Inspecteur Wexford-mysteries en psychologische thrillers zijn in 22 talen vertaald. Wereldwijd wordt ze gezien als de ‘koningin van de misdaad’. De Inspecteur Wexford-reeks is verfilmd als tv-serie en was ook op de Nederlandse televisie te zien.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ruth Rendell schrijft vijftig jaar; nieuwe Wexford-titel
Lees ook:Hoe goed ken jij je buren?
Lees ook:Allerlaatste inspecteur Wexford van Ruth Rendell
Lees ook:Beenderhuis van Elly Griffiths
Lees ook:Voorproefje: Festivalmoord – Ruth Rendell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.