Simone van der Vlugt flikt het op klaarlichte dag

Als je een boek zoekt dat je deze maand wil kopen, omdat je er een geschenkboekje bij krijgt in het kader van Juni – Maand van het Spannende Boek dan heb ik een goede tip voor je. Kies voor de nieuwste van Simone van der Vlugt. Wat heb ik genoten van ‘Op klaarlichte dag’.

En ik ben niet de enige, want ik zag op twitter al voorbij komen dat ook schaatster Annette Gerritsen genoten heeft. Zij noemde het boek ‘errrrg spannend’ en daar heeft ze helemaal gelijk in. Ik had echt geen idee welke kant dit verhaal opging. En dacht ik het te weten dan koos Van der Vlugt weer een zijweg. Heerlijk, zo hoort een goed spannend boek ook te lezen. Echt alles klopt: verhaallijn, schrijfstijl, het tempo.

Waar het verhaal over gaat? Ik zal het proberen te vertellen, zonder al te veel te verklappen. De jonge Nathalie is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Ook de politie wil haar spreken. Een toevallige ontmoeting tussen Nathalie en rechercheur Julia Vriens brengt de zaak in een stroomversnelling. Nathalie heeft inmiddels een nieuwe identiteit aangenomen en Julia heeft geen idee met wie zij te maken heeft. Maar als Nathalies ex op het toneel verschijnt, verandert dat. Dan blijkt dat niets is wat het lijkt…

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Uitkijken naar nieuwe Simone van der Vlugt
Lees ook:Verfilming Op klaarlichte dag van Simone van der Vlugt
Lees ook:Spannend ‘Herfstlied’ bereikt luisteraar niet
Lees ook:We weten nu allemaal waar Julia Samuël is
Lees ook:Smiley: een waargebeurd verhaal over de StreetMaffia

0 reacties op “Simone van der Vlugt flikt het op klaarlichte dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.