Boek voor liefhebbers van Een weeffout in onze sterren

Heb je genoten van Een weeffout in onze sterren, P.S. I Love You, Grey’s Anatomy en While You Were Sleeping? Nu is er weer zo’n ongelofelijk mooi liefdesverhaal. Al voor verschijning zijn de vertaalrechten van dit boek aan ruim vijftien landen verkocht. Maak kennis met Ik ben, de debuutroman van de Franse natuur- en scheikundedocente Clélie Avit.

Met dit boek heeft de schrijfster de Prix Nouveau Talent 2015 in de wacht gesleept. Tijdschrift Elle noemt haar ook wel de nieuwe internationale sensatie. En wat dacht je van de reactie van lezers. Die noemen het boek ‘subliem en aangrijpend’, ‘fascinerend’ en zijn ‘diep geraakt’ door het verhaal.

Sinds zeven maanden voelt Elsa niets meer: geen kou, geen honger, geen pijn en vooral geen angst. Ze is in coma.

Thibault wordt gekweld door verdriet en woede, sinds de dag dat zijn broertje een auto-ongeluk veroorzaakte waarbij twee jonge meisjes omkwamen.

Als hij – geteisterd door slaaptekort – de verkeerde ziekenhuiskamer binnenloopt, ziet hij Elsa roerloos in haar bed en besluit tegen haar te praten. Ze praat niet terug, maar hij weet zeker dat ze hem hoort.

Terwijl de doktoren, vrienden en familie hun hoop voor Elsa’s herstel verliezen, groeit in Thibault juist de overtuiging dat ze voor elkaar bestemd zijn.

Avit*ik ben er

Lees ook:Patricia Perquin beschrijft de slachtoffers loverboys
Lees ook:Tranen in de trein
Lees ook:Kim Holland kwaad op schrijfster Patricia Perquin
Lees ook:Joseph Oubelkas: Marokkaanse gevangenis verschrikking
Lees ook:Mel Wallis de Vries wint Prijs van de Jonge Jury 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.