Exit Vijftig Tinten… Ontdek Hacker-serie van Meredith Wild

Vijftig Tinten… hebben we nu wel gehad. Het is tijd voor een nieuwe serie in dit genre. Nou, die komt eraan. Anastasia Steele en Christian Grey kunnen wel inpakken, maak kennis met Erica Hathaway en Blake Landon. De hoofdpersonages in de vijfdelige Hacker-serie van Meredith Wild.

Deze maand verschijnt het eerste deel, het tweede deel volgt in november en deel 3 in januari. Deel vier en vijf komen ook in 2016 uit. Kortom: daar hoef je dus niet super lang op te wachten als deze serie je goed bevalt. Als je een liefhebber van dit genre bent, twijfel ik daar eigenlijk niet aan. Het wordt ‘de meest verslavende serie in jaren’ genoemd en in Amerika zijn er al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De hacker-serie verschijnt dan ook in meer dan twaalf talen.

Wat je kunt verwachten? ‘Vijf zinderende verhalen, vijf romantische boeken, vijf bestsellers’, aldus de uitgever, die alles behalve bescheiden is. De serie gaat over de ambitieuze Erica Hathaway die net afgestudeer is aan Harvard en nu eigenaar is van een succesvolle fashion start-up. En natuurlijk ontbreekt de spannende, aantrekkelijke man niet. Dat is de arrogante, sexy investeerder Blake Landon. Book Lunatic Ramblings Blog schrijft: ‘Wat een avontuur. Rauw, intens en ontvlambaar.’

Harde leugen
9789401604680
9789401604703

Lees ook:Aardkinderen meest succesvolle serie in de boekhandel
Lees ook:Uitgeverij Q geeft Borgen uit
Lees ook:Win! Nieuwste van Jean M Auel
Lees ook:De Noordzeemoorden van Isa Maron worden verfilmd
Lees ook:Vriendinnen boven alles: 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.