Laat je inspireren door levenskracht van Albert Espinosa

Hoe sterk moet je in je schoenen staan om een heftige ziekte te verslaan en tegelijkertijd de wereld van de positieve kant te blijven bekijken? Hoe kun je je ziekte inzetten in het leven, in plaats van eraan onderdoor te gaan? En hoe kunnen mensen hierdoor inzien dat hun alledaagse ongemakken misschien niet zo erg zijn als ze soms denken?

In ‘De gele wereld’ vertelt Albert Espinosa vol optimisme en levenskracht het inspirerende verhaal van de lessen die hij leerde door zijn ziekte: kanker. Zonder te vervallen in clichés en abstracte ideeën filosofeert hij over dood, liefde, verlies, leven en vriendschap. Dit even aangrijpende als praktische boek combineert de uitersten van kanker en optimisme, jeugd en dood, liefde en ziekenhuizen. Espinosa biedt verhelderende inzichten en toont de lezer de kracht van het leven en de mogelijkheden tot geluk, zelfs in de donkerste tijden.

Over de auteur
Albert Espinosa (1974), inmiddels een literaire ster in Spanje, genas op zijn 25ste van de kanker die hij al tien jaar had. Over dit wonder schreef hij een boek dat een bestseller werd in de Spaanstalige wereld. Steven Spielberg heeft getekend voor de verfilming ervan.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Leve het been (snijtijd 90 minuten)
Lees ook:Wat doet er écht toe doet in het leven?
Lees ook:Positieve effect van liefde op onze gezondheid
Lees ook:John Green’s NY Times bestseller verschijnt in Nederland
Lees ook:Kanker is geen ziekte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.