Mark Verver pakt uit met Snoep: roman, soundtrack en trailer

Mark Verver heeft een nieuwe roman geschreven: ‘Snoep’. Muziek speelt in dit boek een belangrijke rol. Daarom is er zelfs een speciale soundtrack opgenomen en een rockende boektrailer gemaakt.

De band Gingerpig is het nieuwste project van ex-Gorefest-gitarist Boudewijn Bonebakker. In de muziek van Gingerpig speelt het hammondorgel een prominente rol. De combinatie van dikke seventies rock, soul, psychedelica en blues maken Gingerpig tot een band die catchy songs hand in hand laat gaan met uitgesponnen rockwerk. De track ‘Ugly Heart’ is speciaal gecomponeerd als titelsong voor de roman.

Bekijk de boektrailer:

Over de auteur
Mark Verver (1969) debuteerde in 2004 met ‘Alle vrouwen van de wereld’, een roman die uitstekend werd ontvangen. In 2008 publiceerde hij een vuistdik portret van Dikke Dennis, getiteld ‘Ik heb nergens spijt van’. Sinds geruime tijd schrijft Verver opzienbarende, prikkelende en tegendraadse columns op zijn eigen site, volgens literatuuraire.punt.nl ‘misschien de best verwoorde en originele anti-braafheidsblog in de Nederlandse taal’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Debuteren 2.0 – Mark Verver: Mijn poëzie hou ik graag simpel
Lees ook:Mulisch wordt aan de tand gevoeld
Lees ook:Regisseur en schrijver Millard Kaufman overleden
Lees ook:Boektrailer: Hate List – Jennifer Brown
Lees ook:Boektrailer + voorproefje: Broer – Maurits de Bruijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.