Schopt Johan Fretz het tot president?

Het is 6 juli 2025. Het is verkiezingsdag. Over twaalf uur weet Johannes Daniel Christophorus Fretz of hij de volgende minister-president is van het Koninkrijk der Nederlanden. Ontdek het in ‘Fretz 2025′, het romandebuut van Johan Fretz dat vandaag verschijnt.

In de afgelopen maanden heeft volk en vaderland hem leren kennen als een mogelijke leider. Wekenlang heeft hij ze ervan proberen te overtuigen dat het mooie Nederland in zijn handen zal uitgroeien tot een betere plek, waar de liefde en de schoonheid weer zullen regeren en de angst en haat van de laatste decennia tot het verleden zullen behoren. Yes, he can?

Over de auteur
In 2010 neemt Johan Fretz (1985), een politiek bevlogen acteur/cabaretier, deel aan de manifestatie tegen de culturele kaalslag op het Malieveld. Zijn krachtige toespraak voor duizenden aanwezigen maakt diepe indruk. Niet veel later debuteert hij met het vlammende pamflet ‘Hart voor kunst’.

Fretz schrijft gepeperde opiniestukken voor de Volkskrant, joop.nl, dejaap.nl, NRC Handelsblad, toert door het land met de muzikale cabaretgroep De Gebroeders Fretz en is de toekomstige premier van Nederland. FRETZ 2025 is zijn romandebuut.

www.fretz2025.nl

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Johan Fretz wil premier van Nederland worden
Lees ook:Lebowski en Top Notch vieren verjaardag in De Melkweg
Lees ook:Johan Cruijff op 68-jarige leeftijd overleden (boekenoverzicht)
Lees ook:De koning kun je niet spelen
Lees ook:achieVers on stage – part V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.