Een roman voor shoe-addicts

Valentina Roncalli, schoenenontwerpster voor het New Yorkse familiebedrijf Angelini Shoe Company, heeft het zwaar. Haar grootmoeder heeft een nieuwe liefde gevonden en vertrekt naar haar moederland Italië. Het bedrijf blijft achter in handen van Valentina en haar twistzieke broer Alfred, en dan is er ook nog hun grote, luidruchtige Italiaanse familie die de rest van Valentina’s tijd en aandacht opeist. Lees er alles over in de roman van Adriana Trigiani.

Wanneer Valentina naar Buenos Aires reist voor zaken, wacht haar een nog grotere uitdaging. Ze blijkt daar een verre neef te hebben, die ook ‘in de schoenen’ zit. Deze ontdekking roept vele vragen op. Waarom hebben de familiezieke Roncalli’s het contact met deze bloedverwanten verbroken? De familie is in rep en roer, en het is aan Valentina om iedereen nader tot elkaar te brengen.

Over de auteur
Adriana Trigiani groeide op in een grote Italiaanse familie. Na haar studie verhuisde ze naar New York. Haar romans zijn vertaald in meer dan dertig landen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ken jij de boekhandelaarster uit Orvieto al?
Lees ook:Knagende vragen: antwoorden op alledaagse verschijnselen
Lees ook:Rhijja Jansen zorgt voor antwoorden op vragen over mannen
Lees ook:Susan Smit geeft Vloed weg!
Lees ook:Meerwaarde van maatschappelijk actief ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.