Een kus in Havana

Zoek je nog een vermakelijk boek voor op vakantie? Dan is ‘Een kus in Havana’ van Michelle Jackson misschien wel iets voor jou.

Emma, Louise en Sophie zijn zussen en hebben veel gemeen. Als Emma van haar pas overleden man twee tickets naar Cuba ontvangt, die hij vlak voor zijn dood gepost moet hebben, is ze verrast en geroerd. Ze besluit Sophie mee te nemen in zijn plaats. Terwijl haar zussen in de Caribische zon liggen, hunkert Louise thuis in Dublin naar haar ex-geliefde Jack. Totdat een toevallige ontmoeting met haar verloren grote liefde haar alles even doet vergeten.

Op Cuba ontmoet Emma intussen de Che Guevara-lookalike Felipe. Bedwelmd door salsamuziek, rumcocktails en zwoele tropische nachten probeert Emma de nare tijd achter zich te laten, niet beseffend dat Sophie gebukt gaat onder een groot geheim, en al helemaal niet wetend waar die ene kus met Felipe in Havana allemaal toe kan leiden…

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Bloei en verval staan dicht bij elkaar
Lees ook:Boeken voor Cuba
Lees ook:Wie wordt de nieuwe co-auteur van Heleen van Royen?
Lees ook:Ouwehoeren Martine en Louise Fokkens op reis
Lees ook:Dagboek van submissive Sophie Morgan; ware vijftig tinten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.