Eerlijke zoektocht naar Mr Right

Aurora heeft er genoeg van. Als single dertiger in Amsterdam moet ze zich steeds verantwoorden en dezelfde vragen beantwoorden. Waarom heeft zij nog geen relatie? Te hoge eisen? Bindingsangst? Je ontdekt het in ‘Spontaan, leuk en gezellig’ van Dominique Haijtema.

Geforceerd opgewekt roept ze dat er niets met haar aan de hand is. Dat ze niet desperate is en een relatie ook niet alles is. Maar heeft zij als onafhankelijke, succesvolle vrouw in de 21e eeuw niet toch een man nodig, die haar leven ‘compleet’ zal maken?

Dat is het begin van een ontwapenende zoektocht naar liefde en geluk. Ze ontmoet types als de surfbankier of een Viking met vulpen. En verbaast zich over volwassen mannen die ‘okidoki’ zeggen, knipogende smileys gebruiken of zich ’s ochtends ineens vrouw en kinderen herinneren.

Welkom in de hel, die dating wordt genoemd en niemand echt op zoek is. Waar alles en iedereen spontaan, leuk en gezellig is. En als ze zich plotseling midden in een relatie bevindt, blijkt niets meer wat het lijkt. Zal Aurora vinden wat ze zoekt? Is er wellicht een kleine kans dat het leven alsnog lijkt op een romantische comedy?

Over de auteur
Dominique Haijtema (1973) is journalist en psycholoog. Zij werkte voor onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio en schrijft nu voor tijdschriften als Management Team, Happinez of Ode. Haijtema publiceerde meerdere businessboeken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Eerste boek ‘Suzanne Vermeer’ na overlijden Paul Goeken
Lees ook:Nieuw zomerboek Suzanne Vermeer ondanks dood schrijver
Lees ook:Wat vrouwen niet aan mannen vertellen
Lees ook:Twee families altijd verbonden door noodlottig besluit
Lees ook:Mary Poppins meets Stephen King

Eén reactie op “Eerlijke zoektocht naar Mr Right

  1. Bindingsangst symptomen

    Dat iemand geen relatie heeft hoeft toch niet te betekenen dat die bindingsangst heeft of wel? Ik word ook vaak geconfronteerd met die uitspraak en ik begin langzaam toch wel te twijfelen of ik bindingsangst heb of niet!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.