De geheime adresjes van de Belgische topchefs

Luc Hoornaert – een foodie pur sang en ook professioneel bezig met topproducten – fluistert de culinaire grootheden van dit land allerlei ‘te proberen’ adressen in die zich onderscheiden door hun authentieke karakter. Zijn adressenlijstje deelt hij nu met het grote publiek. Het resulteert in een eigenzinnige selectie van soms bizarre, maar steeds bijzondere eetgelegenheden in Vlaanderen en Brussel waar de specialiteit van het huis, de ‘must eat’, centraal staat.

Je maakt kennis met de chef en zijn of haar liefde voor het vak aan de hand van intieme portretten en de schitterende sfeerfotografie van fotograaf Kris Vlegels, partner in crime. Bij het boek hoort ook een app die je kunt downloaden via de iTunes store. De app bevat de adressen uit het boek met alle praktische informatie. Met bovendien tal van handige functies zoals het bekijken van adressen in de buur op de kaart, het zoeken van adressen op type keuken, het toevoegen van adressen aan je favorieten en het bekijken van routebeschrijvingen.

In het voorjaar maken we ook kennis met ‘Must Drink’, de gedroomde opvolger van ‘Must Eat’. Dit boek brengt een uitgelezen selectie van honderd drankgelegenheden in Vlaanderen waarbij zowel de outsiders en nieuwe hipsters worden gebundelt als de gevestigde waarden op het gebied van dranken.

Over de auteur
Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Hulpje voor de feestdagen
Lees ook:Senioren gaan aan de slag met Windows 8
Lees ook:Slow travel Puur Amsterdam, Berlijn en Londen
Lees ook:Guinness World Records tot leven via Augmented Reality
Lees ook:Stedengidsserie 100% ook als app verkrijgbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.