Boekenblog enthousiast over Puur Reisgidsen

Heb je een tripje naar Amsterdam, Berlijn of Londen op de planning staan? Vergeet dan niet je Puur Reisgids mee te nemen. Blogger Irene Groenink heeft zich in de mini-boekjes verdiept en vertelt je er alles over. Lees gauw verder!

Groen
Met ‘groen’ bedoel ik niet dat je de Puur Reisgidsen kunt herkennen aan een ultra groen kleurtje. Nee, ‘groen’ staat in dit geval voor biologisch en duurzaamheid. De makers van Puur Reisgidsen hebben zich namelijk tot doel gesteld om mensen de groene kant van de stad te laten zien.  Da’s weer eens wat anders!

Indeling
De reisgidsen zijn, heel handig, ingedeeld in wijken. Die van Amsterdam bijvoorbeeld, bestaat uit de hoofdstukken Centrum, West, Zuid, Oost en Noord en verder. Bij iedere wijk staat ook een korte omschrijving: “West. Creatief en cultureel, van Westergastterrein tot Overtoom. In West borrelt het van de nieuwe initiatieven.”

Categorieën
Ieder hoofdstuk bestaat  weer uit vier categorieën: Live Mindfully, Happy Shopping, Get Inspired en Fair Food & Drinks. Met name van deze laatste categorie ben ik een enorme fan. Ik heb al een hele lijst samengesteld met eettentjes en bakkerijtjes die ik wil bezoeken als ik weer eens in Amsterdam (of in Berlijn of Londen) ben.

Kaart en routes
De Puur Reisgidsen zijn allemaal voorzien van een grote stadskaart en bovendien staan er ook her en der kleine kaarten met looproutes in verstopt. Super handig en super overzichtelijk!

Prijsinformatie
Zowel ‘Puur Berlijn + uitneembare plattegrond‘, als ‘Puur Londen + uitneembare plattegrond‘ en ‘Puur Amsterdam + uitneembare plattegrond‘ kosten €14,99 per stuk. Ben jij niet zo van de boeken en ga jij daarom liever voor digitaal? Check dan de app! Er is een gratis proefversie beschikbaar. De complete app kost €5,99. Veel plezier ermee!

Tekst: Irene Groenink

Bestel direct bij Bruna


Bestel direct bij Bruna


Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Slow travel Puur Amsterdam, Berlijn en Londen
Lees ook:Draait Boekenweek puur om geld?
Lees ook:Pascale Naessens ‘Puur genieten 2′ is veel meer dan een kookboek
Lees ook:Vrij en onverschrokken vliegen als een stormvogel
Lees ook:Eenvoudige recepten in prachtig fotokookboek Sacha de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.