Verander Je Leven En Bereik Blijvend Resultaat

Je kent het wel: je neemt jezelf voor om (nu écht!) gezond te gaan leven, je houdt het hooguit een week vol en valt dan weer terug in het oude patroon. Rob Yeung wil met zijn boek ‘Verander je leven en bereik blijvend resultaat’ laten zien hoe je zo’n blijvende verandering kunt toepassen in je leven. Blogger Irene Groenink heeft het boek gelezen. Benieuwd naar haar mening? Lees dan gauw verder!

Eerste indruk
Interessant! De kleurrijke voorkant trok meteen mijn aandacht en toen ik het boek doorbladerde en zag dat er her en daar tabelletjes, grafiekjes, kaders en foto’s stonden, was mijn interesse helemáál gewekt!

Opbouw
Het boek bestaat uit zeven hoofdstukken: Voorbereiding op de verandering, Stel efficiënte doelen vast, Geef je wilskracht een oppepper, Zie je succes voor je,  Ontwikkel meer emotionele veerkracht, Ontfutsel menskracht, Ren door tot de eindstreep en Verder groeien en bloeien. Een op het eerste gezicht logische opbouw als je het mij vraagt.

Inhoud
Het boek is vanuit de ik-persoon geschreven. Normaal vind ik dat nooit zo prettig lezen, maar bij dit boek past het juist wél op de één of andere manier. De inhoud van het boek is boeiend, sterk en leerzaam. Ik denk oprecht dat ik hier iets aan ga hebben. Ook fijn: Rob Yeung heeft een hele prettige schrijfstijl. Je zoeft door de bladzijdes heen, echt!

Auteur
Rob Yeung is een Britse psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in het bedrijfsleven. Hij heeft heel veel wetenschappelijke onderzoeken op zijn naam staan. Eén van zijn onderzoeken luidt als volgt: ‘Should I sleep with the boss? And 99 other questions about having a good career.’ Ik moest er wel om lachen, haha!

Bestel direct bij Bruna

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Boekenblog leest Buiten De Lijntjes
Lees ook:Niemand de deur uit!, het vakantieboek voor thuisblijvers
Lees ook:Boekenblog leest Een Dubbeltje Op Zijn Kant
Lees ook:Praktisch boek om je leven blijvend te veranderen
Lees ook:Boekenblog luistert naar ´Moord in de bloedstraat´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.