Praktisch boek om je leven blijvend te veranderen

Veel mensen nemen zich voor om bepaalde zaken in hun leven te veranderen, maar zijn niet in staat om daar daadwerkelijk in te slagen. Psycholoog en hoogleraar Rob Yeung biedt een baanbrekende en gedegen methode om je voor te bereiden op de nieuwe situatie die je wilt bereiken.

Deze praktische aanpak, compleet onderbouwd met relevant wetenschappelijk onderzoek, maakt dat Verander je leven en bereik blijvend resultaat uitstijgt boven het gemiddelde zelfhulpboek van de zoveelste zelfhulpgoeroe. Of je nu positiever wilt denken, wilt afvallen of stoppen met roken, Yeungs goed doortimmerde methode helpt je om blijvende resultaten te bereiken.

Dr. Rob Yeung is psycholoog en hoogleraar op het gebied van communicatie, beïnvloeding en overtuiging. Hij schreef meer dan twintig bestsellers, waaronder Confidence en I is for Influence. Yeung schreef onder meer voor de Daily Telegraph, Financial Times en Guardian en is regelmatig te gast bij CNN en BBC News. Daarnaast verschijnen zijn publicaties regelmatig in Men’s Health en Wall Street Journal.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Nieuwe methode voor autonome groei
Lees ook:Verander Je Leven En Bereik Blijvend Resultaat
Lees ook:Je persoonlijke coach op de weg naar succes
Lees ook:Roken is goed voor je!
Lees ook:Kinderuniversiteit Tilburg schrijft kinderboek over identiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.