Brené Brown toont kracht van kwetsbaarheid

Het boek ‘De Kracht van kwetsbaarheid’ van de Amerikaanse professor Brené Brown is begin deze maand verschenen. Het boek verscheen eerder in de Verenigde Staten en was daar een enorm succes. Brené Brown is uitgegroeid tot dé expert op het gebied van schaamte, kwetsbaarheid en moed. Ze deed haar verhaal in diverse televisieshows en magazines en gaf een TEDx talk die inmiddels bijna 8,5 miljoen keer is bekeken.

In haar boek beschrijft Brown haar onderzoek naar kwetsbaarheid, moed, authenticiteit en schaamte. Ze laat zien dat kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven zoals liefde, vertrouwen en vreugde. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd?

‘De kracht van kwetsbaarheid’ moedigt de lezer aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

Over de auteur
Brené Brown is professor aan de Universiteit van Houston. Ze schreef in onder andere The New York Times en The Washington Post. Grote bekendheid kreeg Brené Brown met haar inspirerende TEDx-talk die inmiddels bijna 8,5 miljoen keer is bekeken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Boekenblog leest ‘De moed van imperfectie’
Lees ook:Dan Brown breekt verkooprecords met The Lost Symbol
Lees ook:Opvolger Da Vinci Code verschijnt in september
Lees ook:Dan Browns ‘The Lost Symbol’ verschijnt op 30 oktober in Nederland
Lees ook:Zin in een wip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.