Wat wil de vrouw?

Freud vroeg zich een eeuw geleden af: ‘Was will das Weib?’ Een rake vraag, vinden Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind, waar de meeste mannen nog steeds geen antwoord op hebben gevonden.
Daar brengen Van den Broeke en De Wind verandering in. Na het overweldigende succes van ‘Wat wil de man?’ komen Broeke en De Wind nu de man tegemoet.

In ‘Wat wil de vrouw?’ geven zij een inkijkje in het brein van de vrouw anno nu. Aan de hand van 101 essentiële vragen en antwoorden bieden ze de man een richtlijn in de door hormonen overgoten wereld van de vrouw. Ook praktische vragen komen aan bod, zoals: Hoe versier je een vrouw? Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen? Hoe maak je een onvergetelijke indruk in bed? Hoe voorkom je dat ze haar zoveelste zeursalvo ten gehore brengt? Hoe weet je of ze een orgasme faket?

Over de auteurs
Mirjam van den Broeke (1977) is de nieuwe hoofdredacteur van Quote. Jort Kelder haalde haar in 2004 binnen als redactieprinses van het bijtertje. Zowel in Quote als in Glamour schreef ze columns over mannen en daten.

Femmetje de Wind (1973) is schrijfster en freelancejournalist. In 2003 bedacht ze het tijdschrift Jackie, waarvan ze zes jaar lang hoofdredacteur was. Eerder schreef ze columns voor Quote en Esquire. Voor dagblad De Pers schrijft ze wekelijks een column

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Wat wil de M/V? Mirjam van den Broeke & Femmetje de Wind
Lees ook:Noël Ummels nieuwe hoofdredacteur Eppo Stripblad
Lees ook:Rhijja Jansen zorgt voor antwoorden op vragen over mannen
Lees ook:Wat vrouwen niet aan mannen vertellen
Lees ook:Gezinsleven en carrière gaat niet samen aan de Zuidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.