Wat vrouwen niet aan mannen vertellen

Als je streeft naar succes – in je leven en in je werk – dan is een sterke vrouw aan je zijde de belangrijkste troefkaart. Maar hoe kom je aan een date? En hoe maak (en houd) je een vrouw gelukkig? ‘Mannenfluisteraar’ Gigi Sage geeft mannen het boek dat ze altijd al hebben willen lezen: Wat vrouwen niet aan mannen vertellen. Het eerste, echte relatieboek speciaal voor mannen.

Vrouwen komen van Venus, mannen van Mars. Maar met de methode van Gigi Sage leer je deze onmetelijke afstand te overbruggen. Dit boek leert mannen in acht stappen om beter met vrouwen om te gaan, zowel in hun relatie als in het professionele leven. Hoe trek je als man het beste de aandacht van een vrouw? Maar ook: hoe behoud je je vrijheid, zonder je relatie te verliezen? De relatie-expert ontrafelt bovendien het bestbewaarde geheim in de dating- en relatiewereld: waarom hebben middelmatige mannen vaak een knappe vrouw aan hun zijde? (‘Hij zal wel rijk zijn.’)

Met haar nieuwe boek laat Gigi Sage zien dat je het hart van een vrouw kunt winnen met een zelfbewuste, invoelende, nieuwsgierige en observerende houding. Op het werk, in je relatie, en ja, zelfs in bed. Mannen leren moeiteloos en vol zelfvertrouwen te navigeren in de verraderlijke vrouwenwereld.

Over de auteur
Gigi Sage (Austin, Texas) coacht al meer dan twintig jaar vrouwen en mannen, zowel thuis als op de werkvloer. Ze werkte voor grote bedrijven als JP Morgan Chase, Shell en ibm. Met haar boek Hallo Tarzan verwierf ze internationale bekendheid als ‘mannenfluisteraar’. Wat vrouwen niet aan mannen vertellen schreef ze samen met haar dochter Makena Sage.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Verlaten vrouwen: mannen zijn sukkels en vrouwen zijn sterk
Lees ook:Nieuw vrouwen/mannen boek van Allan & Barbara Pease
Lees ook:Miriam Jacques, de ex van Ignace Crombé, schrijft nieuw boek
Lees ook:Theatervoorstelling Waarom mannen seks willen…
Lees ook:Lieg jij ook over gelezen boeken als verleidingstruc?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.