Een volle agenda, maar nooit druk

Niet het slimmer en efficiënter werken, maar het werken vanuit aandacht zorgt er volgens tijdexpert Denise van der Hulst voor dat de kwaliteit van werk om hoog gaat en meer rust in de agenda creëert. Deze benadering heeft ook direct een positief effect op het plezier in werk. Uit haar nieuwste boek ‘Een volle agenda, maar nooit druk’ blijkt dat alle traditionele opvattingen over timemanaqement en efficiency achterhaald zijn. Daar stelt Van der Hulst een nieuwe manier van werken tegenover.

Geen instrumentale aanpak met handigheidjes die je moeten helpen het hoofd te bieden aan de dagelijkse stress, maar een wezenlijk andere benadering, biedt Denise Hulst in haar boek ‘Een volle agenda, maar nooit druk’. Ze vertaalt de richtlijnen van de spirituele grootmeester Benedictus naar een hedendaagse, praktische toepassing om het werk in rust, vrijheid en verbondenheid te doen. Van der Hulst geeft ook antwoord op de vraag hoe een werkdag zo ingericht kan worden dat alles wat aandacht verdient, dat ook krijgt – zonder stress. Hierdoor neemt de kwaliteit van het werk toe en wordt het (weer) een dagelijkse bron van plezier en kracht.

Over de auteur
Denise Hulst is oprichter en directeur van trainingsbureau Het Betere Werken en is met haar 13 jaar ervaring een absolute expert op gebied van tijd te noemen. Van haar hand verscheen onder andere: ‘Efficiënt e-mailen’, ‘Exit supermama’ en ‘Tijdig van kantoor’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ga chaos te lijf en werk met plezier
Lees ook:Een moment van ontspanning voor drukke moeders
Lees ook:Schrijfster Marisa Garau start webshop
Lees ook:Negende druk voor Uit je burnout van Carien Karsten
Lees ook:Duim omhoog: hulplijn voor coachende ouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.