Lichter Leven kalender

Nannet van der Ham is vijf jaar gewichts,- bewegings- en lifecoach. Deze succesvolle inspirator helpt mensen op weg naar een lichter en gelukkiger leven middels lezingen en retraites in binnen- en buitenland. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft zij een tijdloze kalender geschreven met 366 tips voor een lichter hoofd en een lichter lijf.

In de ‘Lichter Leven kalender’ komt alles samen waar Nannet voor staat: mensen inspireren en motiveren op weg naar een gelukkig leven, zowel persoonlijk, zakelijk als maatschappelijk. De vorm van de eeuwigdurende kalender is bewust gekozen. Elke dag kun je beginnen om je goede voornemens te realiseren. De inhoud is afgestemd op de 4 jaargetijden en elke weekdag heeft een eigen thema. De volgende aspecten zijn in de kalender verwerkt: Vriendschap en Liefde, Spiritualiteit en Inspiratie, Geld en Werk, Uiterlijk en Beweging, Maatschappij en Contact, Eten en Drinken en Huis en Tuin.

Over de auteur
Nannet van der Ham (1962) schreef eerder ‘Spiritueel Afvallen, de manier om van binnen en van buiten lichter te worden’ (2e druk 2010), ‘Vorm je eigen leven en geniet van elke stap!’ en ‘Zonneglitters, 40 feelgoodverhalen voor vrije vrouwen’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Arie Boomsma schrijft essay Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Opvoedkalender: 52 x inspiratie om het thuis gezellig te houden
Lees ook:Mark Nepo: leve het leven
Lees ook:Mieke Kosters verklapt het geheim van slanke mensen
Lees ook:Freestyle werken, fulltime plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.