Aardig zijn, het beste medicijn

Aardige mensen leven langer, zijn gelukkiger en hebben meer succes. Dat dit geen fabeltje is bewijst David Hamilton in dit baanbrekende boek over de positieve effecten van aardig zijn. Aan de hand van talloze wetenschappelijke onderzoeken en voorbeelden uit de praktijk laat hij zien hoe aardigheid onze gezondheid bevordert, ons geluksgevoel beïnvloedt en onze relaties verbetert.

Dit boek bevat 21-dagen uitdaging om aardiger te zijn én een lijst met aardige suggesties. Na het lezen zul je volgens de schrijver vanzelf aardiger worden. “Als er meer vriendelijkheid in de wereld is, is dat beter voor ons allemaal. Ik hoop dus dat deze combinatie van korte verhalen over vriendelijkheid én wetenschap je inspireert om zelf aardiger te zijn.”

Over de auteur
David Hamilton studeerde scheikunde en promoveerde op de werking van placebo’s en op hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Hierdoor werd hij zich bewust van de kracht van de geest over het lichaam, wat de basis werd voor Aardig zijn – het beste medicijn. David Hamilton geeft wereldwijd lezingen en workshops over dit thema.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Jacques Bos ontdekt het ongrijpbare zelf
Lees ook:Bekentenissen van een jonge romanschrijver
Lees ook:Onsterfelijke laatste woorden
Lees ook:Marco Borsato overhandigd War Child, Van kindsoldaat tot rapper
Lees ook:Onze hersenen flirten altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.