Revolutie in ondernemersland: starten, accelereren en innoveren

Er is een revolutie gaande in ondernemersland. Grote, logge bedrijven met oude werkwijzen en achterhaalde businessmodellen krimpen. Startende ondernemers grijpen kansen die hierdoor ontstaan. Ze zijn gedreven en maken gebruik van nieuwe technieken en methodieken. Ruud Hendriks en Patrick de Zeeuw nemen dit onder de loep in hun nieuwste boek dat gister is verschenen.

In ‘I’m Hungry’ laten de auteurs startups, ondernemers, managers, mentoren, studenten en investeerders profiteren van hun ervaring. In korte praktische hoofdstukken leggen ze uit hoe je een startend bedrijf in deze tijd sneller en effectiever kan laten innoveren en groeien. Maar ook hoe je risico’s beperkt en rendementen verhoogt. Het boek laat zien hoe je met de juiste instelling meer bereikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ruud Hendriks en Patrick de Zeeuw zijn mede-oprichters van Startupbootcamp Global, dat jaarlijks in Kopenhagen, Dublin, Amsterdam, Berlijn en Haifa de groei van bijna 100 nieuwe high-tech bedrijven versnelt.

Over de auteurs
Ruud Hendriks is een van de oprichters van RTL Nederland en de eerste programmadirecteur van het bedrijf. Hendriks was directeur bij NBC Superchannel en lid van de raad van bestuur van Endemol. Daarnaast is hij investeerder in en bekleedt hij advisory board posities bij onder andere Eyeworks, Theodoor Gilissen Bankiers en veel internationale startups. Hendriks schrijft een column voor NUzakelijk en is regelmatig te horen bij BNR Nieuwsradio.

Patrick de Zeeuw was directielid bij diverse Endemolbedrijven , aandeelhouder en directielid bij United en oprichter van 3Circles Media. Hij is investeerder en bekleedt advisory board posities bij tientallen internationale en lokale startups. De Zeeuw schrijft een column voor NuZakelijk.

Lees ook:Boekblad trapt in 1 april grap
Lees ook:Big Sister Live: young adult thriller over loverboys
Lees ook:Wat schuift het? De toegevoegde waarde van bedrijven…
Lees ook:Boektrailer: Over nevels en geesten – Monique Hendriks
Lees ook:Autobiografie Ruud de Wild aan de hand van zijn schilderijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.