Alle zakelijke mogelijkheden van een iPad op een rijtje

Heb je een iPad en wil je deze ook graag gebruiken voor zakelijke toepassingen? Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk Office-tekstbestanden, -presentaties en -spreadsheets maken. Ook het beheren van je agenda of contactpersonen is mogelijk op deze tablet van Apple, evenals het plannen van projecten en online vergaderen.

In dit boek leer je zakelijke apps downloaden en hiermee werken. Ook komt het synchroniseren en delen van uw bestanden aan de orde. Hiervoor zijn diverse apps en programma’s beschikbaar zodat je op je iPad en op je pc kunt werken aan eenzelfde document.

Wist je dat je ook direct vanaf je iPad op je pc kunt inloggen en werken? Dit is handig om bijvoorbeeld even iets op je pc op te zoeken. Verder leer je hoe je accounts op sociale media zoals Twitter en Facebook bijhoudt zodat je ook via je iPad contact kunt onderhouden met uw klanten.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Basisgids Tips en trucs voor de iPad
Lees ook:Senioren kunnen snel aan de slag met de iPad
Lees ook:Basisgids Werken met de Google Nexus tablet
Lees ook:iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij
Lees ook:Werken met de Samsung Galaxy Tab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.