Vooruitstrevende ondernemers ‘groen’ ingesteld

Nederlandse pioniers op het gebied van duurzaam en sociaal ondernemen delen in het boek ‘Het Nieuwe Groen’ hun kennis en kunde met startende ondernemers. Ze vertellen over hun succes en het geheim daarachter. Hoe bouw je een idee dat goed is voor de wereld om tot een succesvol bedrijf?

“‘Het Nieuwe Groen’ is een praktisch boek bedoeld voor starters. Het neemt de lezer mee in de verschillende fasen van het ondernemerschap. Van idee tot uitvoering”, aldus Asceline Groot, auteur en senior adviseur communicatie bij ASN bank. “De ervaringen van andere ondernemers en specialisten kunnen helpen om een vliegende start te maken. Maar je ook behoeden voor missers. Elke starter heeft baat bij ervaringen en hulp van hun pionierende voorgangers.”

‘Het Nieuwe Groen’ is niet het zoveelste boek dat predikt hoe belangrijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is. Wat ‘Het Nieuwe Groen’ vooral laat zien, is dat succesvol ondernemen hand in hand kan gaan met respect voor mens en milieu.

Dit boek kan gezien worden als een netwerksessie in boekvorm met 28 bijzondere en uiteenlopende duurzame en sociale ondernemers en specialisten. De mensen achter onder meer GreenGrafitti, Strawberry Earth, Valid Express, Trouw en KPMG beantwoorden vragen als: waar vind je financiering, hoe laat je de wereld weten dat je bestaat, moet je echt een businessplan schrijven? Zij kennen het klappen van de zweep en geven praktische handvatten. Dat maakt het verhaal niet alleen inspirerend, maar ook informatief voor elke startende ondernemer.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Emigreren & ondernemen – 100 x check voor vertrek
Lees ook:Ondernemers onderschatten waarde van ondernemingsplan
Lees ook:Ondernemers moeten blauwe economische kansen grijpen
Lees ook:Ambitie Ondernemersboek van het Jaar
Lees ook:Nederlandse bedrijven missen Steve Jobs mentaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.