Emigreren & ondernemen – 100 x check voor vertrek

Droom je weleens van een eigen bedrijf in een warm en zonnig land? Hoe maak je die droom dan waar? Dan is het boek ‘Emigreren & ondernemen’ echt een tip voor jou! Natuurlijk is het ook een leuk cadeautje voor vrienden die hun vertrek aankondigen.

Ondernemen in het buitenland doe je niet zomaar; een andere cultuur, taal en regels maken het niet eenvoudiger. Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes. Waar moet je allemaal aan denken als je gaat emigreren en ondernemen? Ineke van Staaveren zet het helder op een rij.

Het boek bevat overzichtelijke checks voor een gedegen voorbereiding op het ondernemerschap in het buitenland. Maar ook verhalen van mensen die de sprong waagden: wat kwamen ze tegen? Wat zijn hun ervaringen?

Over de auteur
Ineke van Staaveren is ondernemer in hart en nieren. Ze heeft meerdere bedrijven opgebouwd tot succesvolle ondernemingen. Sinds 2008 coacht en adviseert ze kleine bedrijven en startende ondernemers. Ze geeft lezingen en houdt workshops over succesvol ondernemen. Ook begeleidt ze geëmigreerden die een eigen bedrijf hebben of mensen die willen gaan ondernemen in het buitenland.

Lees ook:Wat schuift het? De toegevoegde waarde van bedrijven…
Lees ook:Remigranten en emigranten die de HEMA missen
Lees ook:Vooruitstrevende ondernemers ‘groen’ ingesteld
Lees ook:Tom Kellerhuis gooit het roer om
Lees ook:Mailen met… Catharina de Haas over Vriendschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.