Wat is er aan de hand met de Chinese economie?

De economische groei van China loopt voor het eerst sinds jaren terug, zo berichten binnenlandse en buitenlandse media. Betekent dit het einde van het economische wonder?

Het is een van de toekomstscenario’s uit ‘China, wereldleider?’, het nieuwste boek van Jan van der Putten. Het kan ook zijn dat China de macht met zijn grote Amerikaanse tegenspeler moet delen of dat de rest van de wereld toch naar China’s pijpen gaat dansen. Voor het antwoord op de vraag waar het met China heen kán gaan, levert dit boek het belangrijkste materiaal en signaleert het de cruciale trends.

Over de auteur
Jan van der Putten studeerde klassieke letteren. Hij was correspondent voor onder meer de Volkskrant, De Groene Amsterdammer en de NOS in Frankrijk, Latijns-Amerika, Italië en China. Hij geeft geregeld lezingen en workshops over de ontwikkelingen in China. Van der Putten schreef tal van boeken over Latijns-Amerika, Italië en China.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Begrijp China als wereldmacht
Lees ook:Eloísa Cartonera krijgt Grote Prins Claus Prijs 2012
Lees ook:China wordt geen wereldrijk
Lees ook:Barack Obama krijgt boek cadeau en meteen wil iedereen het lezen
Lees ook:Cubaanse dichter Cintio Vitier overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.