Het begint met een idee; boek van TEDxAmsterdam

Als er een boek is waar ik de afgelopen tijd naar heb uitgekeken, dan is het het boek van TEDxAmsterdam. Een boek over de manier waarop ideeën de wereld veranderen. Het is geschreven aan de hand van theorieën, afkomstig van ‘s werelds meest gerenommeerde wetenschappers, technici, designers en vrijdenkers. Ideeën die zij deelden op het podium van TED. Dit boek vertelt hoe ideeën inspireren en bijdragen aan onze cultuur en innovatie.

Het verhaal geeft inzicht in onze creativiteit en bevat inspirerende voorbeelden van ontdekkingen, uitvindingen, innovaties en out of the box-denken. Lees in het boek de ideeën van onder anderen Steve Jobs, Chris Anderson, Seth Godin, Daniel Pink, Malcolm Gladwell, Steven Pinker, Sir Ken Robinson, Daniel Dennett en Tim Berners-Lee.

Het begint met een idee is geschreven door Carolien Vader. Ze is journalist, schrijver en bladenmaker. Carolien werkt als vrijwilliger in het blogteam van TEDxAmsterdamWomen, het zusje van TEDxAmsterdam.

De TEDxAmsterdam-conferentie wordt 25 november voor de derde keer georganiseerd. Centraal staat het thema ‘Human Nature’. TED is een non-profitorganisatie die zich inzet voor ideas worth spreading. Meer over TEDxAmsterdam lees je hier.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:151 apps voor je brein; hier word je slimmer van
Lees ook:Hoe verandert internet je manier van denken?
Lees ook:156 eurekamomenten op een presenteerblaadje
Lees ook:Openhartig verslag van een pedo-slachtoffer
Lees ook:Bijzonder boek van marketinggoeroe Seth Godin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.