Boek voor babyboomers die met pensioen gaan

De babyboomers, het resultaat van de grootste geboortegolf van de 20e eeuw, gaan met pensioen. Veel van hen zien erg tegen het moment waarop ze 65 worden op, al is dit niet nodig zegt Jan Auke Walburg, directeur van het Trimbos Instituut. In zijn boek ‘Jong van geest’ ontkracht hij de mythes over ouder worden.

‘Jong van Geest’ herinnert de lezer op de drempel van een nieuwe levensfase aan de oude idealen uit zijn jeugd. Jan Auke Walburg laat zien dat er niets in de weg staat om op latere leeftijd een zinvol, productief en plezierig leven te leiden en een mooie bijdrage te leveren.

Veel mensen hebben vanaf hun pensionering nog minstens twintig tot vijfentwintig jaar in goede gezondheid voor zich, kennen een grotere vrijheid dan voorheen en hebben voldoende levenservaring om verstandige keuzes te maken. Alle reden om eens goed na te denken over de invulling van die tijd.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Carla de Jong commercieel directeur Nieuw Amsterdam
Lees ook:Aardig zijn, het beste medicijn
Lees ook:Auteur Auke Hulst naar Anthos uitgevers
Lees ook:We zijn weer terug!
Lees ook:Reportages winnaar Europese journalistenprijs verschijnen in boekvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.