Gisèle van Susan Smit als Storytel luisterboek

Gisèle, de epische oorlogsroman van Susan Smit, is vanaf vandaag ook beschikbaar als luisterboek. Het is exclusief te luisteren bij Storytel: de mobiele streamingdienst voor luisterboeken. Gisèle verscheen in september 2013 en stond gedurende acht weken in de Bestseller 60.

Gisèle wordt voorgelezen door Ilse Warringa. Zij speelde in uiteenlopende producties bij verscheidene theatergezelschappen, waaronder De Hompelaar (2007) en Een engel met vieze voeten (2012). Op televisie speelde Warringa ondermeer gastrollen in Toren C, Het Klokhuis en Villa Achterwerk.

De getalenteerde glazenierster Gisèle d’Ailly van Waterschoot van der Gracht, dichter Adriaan Roland Holst (‘Jany’ voor intimi) en de ambitieuze actrice Mies Peters zijn onderling verbonden door hun hartstocht voor het theater, de beeldende kunst en de poëzie. De oorlog dwingt uiteindelijk iedereen om de keuze te maken tussen buigen of barsten, goed en fout, haat en liefde. Te midden van alle vernietiging, honger en geweld is de kunst de enige manier om te overleven.

De luisterduur van het luisterboek bedraagt 17 uur en 32 minuten.

Lees ook:Knibbe krijgt A. Roland Holstprijs voor poëzie
Lees ook:Luisterboek Award voor Arthur Japin Maar buiten is het feest
Lees ook:Simon Vinkenoog eregast op Sunsation
Lees ook:Lezersboekenbal in Tilburg #boekenweek2013
Lees ook:Scoort Tatiana de Rosnay met ‘Het appartement’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.