Onvoltooid verhaal Tatiana de Rosnay voorgelezen

Wanneer de jonge Nicolas Duhamel zijn paspoort wil laten vernieuwen, blijkt dit nog niet zo eenvoudig te zijn. Hij moet aan kunnen tonen dat hij Fransman is, en dan ontdekt hij tot zijn ontsteltenis dat zijn vader, Théodore Duhamel, officieel de Russische naam Koltchine draagt.Naar het verhaal achter deze naam kan hij slechts gissen, want zijn vader is op jonge leeftijd verdwenen tijdens een zeiltocht met zijn catamaran. Nicolas gaat op zoek naar zijn ware identiteit en komt uiteindelijk in Sint-Petersburg terecht. Aangedaan door wat hij daar ontdekt besluit Nicolas een roman te schrijven, gebaseerd op zijn persoonlijke zoektocht.

De roman over een familiegeheim wordt een enorm succes, maandenlang prijkt deze bovenaan alle bestsellerlijsten. Gedurende drie jaar reist Nicolas de hele wereld over voor lezingen en optredens en hij raakt verslaafd aan alle aandacht en luxe die hem ten deel vallen. Inmiddels wordt er door zijn uitgever reikhalzend uitgekeken naar zijn nieuwe roman. Samen met zijn vriendin Malvina reist Nicolas naar een resort op een eilandje voor de Toscaanse kust waar hij in alle rust zijn nieuwe meesterwerk moet zien te voltooien. Maar in dit paradijs voor de happy few zijn veel verleidingen die Nicolas plotseling in een wel heel oncomfortabele positie dwingen.

Julika Marijn heeft ‘Onvoltooid verhaal’, het boek van Tatiana de Rosnay voorgelezen. Zij is presentatrice, actrice en theatermaakster. Eerder las zij al ‘Het verstoorde leven’ van Etty Hillesum, ‘Alles te verliezen’ en ‘Rendez-vous’ van Esther Verhoef en Paulo Coelho’s ‘Als een rivier’ voor als luisterboek.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Bestsellerauteur Tatiana de Rosnay op Manuscripta
Lees ook:Details tot in de puntjes uitgewerkt door Tatiana de Rosnay
Lees ook:Win wervelende roman Een fractie van het geheel van Steve Toltz
Lees ook:Enne Koens wint Jonge Jury Debuutprijs
Lees ook:Hoe overleef ik het vaderschap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.