Harry Potter luisterboeken eindelijk in Nederlands downloaden

Vanaf augustus 2013 kunnen Harry Potter fans voor het eerst de immens populaire Harry Potter-luisterboeken downloaden in het Nederlands, voorgelezen door meesterverteller Jan Meng. Consumenten vinden de Nederlandstalige luisterboeken in de webwinkel van Luisterrijk, waarna men afrekent bij de Pottermore Shop. Bij de Pottermore Shop zijn alle Harry Potter e-books en luisterboeken te downloaden.

De Harry Potter-luisterboeken zijn compatibel met alle gangbare tablets, smartphones en MP3-spelers, waaronder alle iPods. Alle aankopen bij de Pottermore Shop kunnen zonder extra kosten acht keer worden gedownload voor eigen gebruik. De Pottermore Shop heeft ook een cadeauwinkel waarmee de luisterboeken als geschenk verstuurd kunnen worden.

De Harry Potter-cd’s zijn met stip de best verkochte luisterboeken in Nederland. Uitgeverij Rubinstein produceerde de zeven bestsellers, allen voorgelezen door Jan Meng.

Webshop Luisterrijk is marktleider in Nederland en Vlaanderen. Oprichter Dirkjan van Ittersum: “Het luisterboek is een volwaardig alternatief voor het boek en het e-book. Het biedt de mogelijkheid een verhaal te beluisteren of een hoorcollege te volgen op momenten dat je niet kan lezen, zoals in de auto, tijdens het sporten of tijdens klusjes in en om het huis. Toen wij in 2007 met Luisterrijk begonnen en ervoor kozen alleen downloads van luisterboeken aan te bieden, wisten we zeker dat de opmars van MP3-spelers goed was voor dit genre. We hebben meer dan gelijk gekregen. De omzet en afzet van luisterboeken als MP3-download groeit elk jaar, ook in deze moeilijke tijden, mede dankzij de explosieve stijging van het aantal smartphones en tablets.”

Luisterrijk is door Pottermore en Uitgeverij Rubinstein uitgenodigd om als Nederlandse partner de Harry Potter-luisterboeken te promoten. Van Ittersum: “Er was al jaren vraag naar downloadversies van de Nederlandse versies met Jan Meng, dus we zijn blij dat we als affiliatie van Pottermore deze eindelijk aan onze klanten kunnen aanbieden.”

Lees ook:Streaming luisterboekendienst Storytel komt naar Nederland
Lees ook:Luisterrijk is Downloadwinkel van het Jaar
Lees ook:Ron Brandsteder heeft nieuwe uitdaging
Lees ook:Harry Potter-liefhebbers opgelet!
Lees ook:Luisterboeken bij KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.