Mindful mediteren met Jacqueline de Vries

De zes meditaties op dit luisterboek zijn geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat Mindfulness of Aandachtstraining nu eigenlijk is. Voor mensen die reeds een cursus hebben doorlopen is de cd een ideale manier om de basisbeginselen levend te houden.

“Mindful mediteren is een houding ontwikkelen waardoor je steeds meer aanwezig kunt zijn, bij jezelf en bij je omgeving. Je leert opmerkzaam te zijn voor wat er is, zonder te oordelen, met een liefdevolle houding en met een open en nieuwsgierige blik, alsof je alles wat je tegenkomt voor het eerst ziet. Door te leren accepteren wat er is op dit moment, dit toe te staan en te erkennen, maak je plaats voor transformatie”, aldus Jacqueline de Vries.

Jacqueline de Vries opende ruim 3,5 jaar geleden het Lichtcentrum Schellingwoude. Het meditatiecentrum heeft als doel mensen in contact te brengen met hun eigen kracht, het licht en de liefde in zichzelf en om hen heen, onder andere door het volgen van Mindfulness trainingen en meditaties.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Schrijfster Marisa Garau start webshop
Lees ook:De winterdip te lijf met mindfulness-zonder-zen-gezeur
Lees ook:Prijs van de Jonge Jury voor Mel Wallis de Vries
Lees ook:Doorzoek jezelf: Het geheim achter het succes van Google
Lees ook:Boek over Bartje-schrijver Anne de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.