Ik hou van taart is feestelijk versierboekje

Ik hou van taart is het perfecte boekje voor beginners die taarten feestelijk willen decoreren. Anna van Grunsven en Naomi Winters-Knoopers geven op een speelse en kleurrijke manier nuttige tips en trucs zodat jij thuis de mooiste taartjes en cupcakes kan maken.

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, is het slim om eerst het hoofdstuk ‘materialen’ te lezen. Daarin staat uitgelegd wat bijvoorbeeld een crimper is, wat je allemaal met caceauboter kan doen en hoe een ‘food pen’ werkt. Hierdoor weet je alles van de producten en materialen die je gebruikt.

Vervolgens staan er recepten beschreven voor het maken van bijvoorbeeld een biscuit, cake of meringue. Met een korte, eenvoudige uitleg kun je nu zelf met de aangegeven hoeveelheid ingrediënten de basis maken. Het maken van een basistaart is echter stap voor stap beschreven, zodat je niets over het hoofd ziet.

Maar we willen natuurlijk weten hoe we bijvoorbeeld een cake mooi kunnen versieren. Allereerst is het al een opgave om een keuze maken uit het uitgebreide aanbod aan feestelijk versierde taarten. Stuk voor stuk zien deze er heel sierlijk uit. Zo kun je dankzij Ik hou van taart een vrolijke lente- of vlindertaart maken. Door de foto’s en bijbehorend bijschrift ben je ervan verzekerend dat je niets vergeet. Natuurlijk ontbreekt het versieren van een bruidsdessert ook niet. De makers haken bovendien in op de ‘cupcake trend’ door voorbeelden te laten zien hoe je een cupcake origineel kan decoreren.

Ik hou van taart is een feestelijk boekje voor wie feestelijke taarten wil maken!

Tekst: Marjolein de Wit

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De mogelijkheden met fimo zijn oneindig
Lees ook:Amsterdam Wereldboekenstad wordt feestelijk afgesloten
Lees ook:Bescherm je kind tegen seksueel misbruik
Lees ook:Opstuurkookboekjes voor iedere gelegenheid
Lees ook:Zet je juf of meester in het zonnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.