Eenvoudige recepten in prachtig fotokookboek Sacha de Boer

Foto: Marc van der Zouw/BeeldagentHet fotokookboek ‘Down to Earth’ van fotograaf Sacha de Boer en tweesterrenchef Jacob-Jan Boerma is dit najaar verschenen. In dit boek komen twee passies en werelden samen; de fotografie van Sacha de Boer gecombineerd met eenvoudige recepten van Jacob-Jan Boerma. Wat ons betreft een aanrader voor deze feestelijke decembermaand.

Down to Earth is een prachtig fotokookboek waarbij eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie (reportages, gerechten en stillevens) van Sacha de Boer. Het boek speelt verder volledig in op de tendensen van nu: verantwoord, puur, groen, betaalbaar, gezond en beleving.

Sacha de Boer brengt met haar camera onder andere divers Nederlands natuurschoon in beeld in relatie tot verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft ze een kijkje in de keuken. Ze duikt samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in, en laat zien wat voor lekkers er van eigen bodem komt. Een aantal foto’s zal in gelimiteerde oplage voor verkoop via Beeldagent aangeboden worden. De recepten zijn ‘down to earth’, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Kookboek Jacob-Jan Boerma met foto’s Sacha de Boer
Lees ook:Snel, simpel en smakelijk koken met slechts vijf ingrediënten
Lees ook:Sauzenstelsel geheim van sterrenrestaurant Parkheuvel?
Lees ook:785 authentieke recepten uit Indonesië
Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.