Hugh Johnsons wijngids 2014

Over de hele wereld kijken wijnliefhebbers elk jaar weer uit naar Hugh Johnsons deskundige oordeel over duizenden wijnen. Zijn wijngids bevat alle actuele informatie per land en in veel gevallen ook per streek. Een handig naslagwerk als je nog op zoek bent naar een heerlijke wijn om te schenken tijdens de feestdagen.

Johnson beschrijft oogstjaren, druivenrassen en geeft jaargangtabellen. Hij licht er belangrijke ontwikkelingen uit en kraakt af en toe een kritische noot. Met zijn wijngids weet je precies waar je aan toe bent.

Hugh Johson is een van de bekendste en bestverkopende wijnauteurs in de wereld. De ontwikkelingen op wijngebied worden nauwgezet door hem gevolgd. Samen met Jancis Robinson, de Grande Dame van de wijn, schreef hij ook een wijnatlas.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Hugh Johnsons schotelt de beste wijnen voor
Lees ook:Acteur Hugh Jackman wil boek schrijven voor zijn kinderen
Lees ook:De leukste wijncursus die er is!
Lees ook:Nog snel een wijncursus van Hubrecht Duijker voor kerst
Lees ook:Smaakstof: magie tussen wijn en gerecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.