We love beef… voor de echte vleesliefhebbers

In ‘We love beef’ laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers.

‘We love beef ‘ is gelardeerd met foto’s van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend naar rundvlees en daar van alles aantroffen; van een memorabele bagel met pekelvlees in de ochtend, runderlever met uien for lunch, tot de beste steaks van de stad in de avond.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Martine Prenen: Live, Love & Laugh
Lees ook:Hét groot culinair Ron Blaauw-boek
Lees ook:Yuppenhuwelijk houdt geen stand door crisis
Lees ook:Ouwehoeren Martine en Louise Fokkens op reis
Lees ook:Relatietips van Jennifer Love Hewitt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.