Kookboek met superfood quinoa in de hoofdrol

Quinoa is als ‘superfood’ in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert.

Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie over de herkomst van dit ‘supergraan’ en waarom het zo gezond is. Dankzij de vele gezonde eigenschappen is quinoa geschikt voor vegetariërs, coeliakiepatiënten, kracht- en duursporters, mensen die willen afvallen en diabetici.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Voel je superfit met superfood
Lees ook:Eerste hulp bij gezond en duurzaam eten
Lees ook:Zinnenprikkelend koken, ook als je moeite met ruiken hebt
Lees ook:De beste kookboeken van het jaar
Lees ook:Pascale Naessens ‘Puur genieten 2′ is veel meer dan een kookboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.