120 succesrecepten zonder vlees

Steeds meer mensen zijn parttime vegetariër. In 2011 waren het 3,8 miljoen Nederlanders, in 2012 waren dat er al 5,8 miljoen*. Ze kiezen er bewust voor om nog maar een paar keer per week vlees te eten, vervangen vlees of vis voor de vegetarische variant, of koken liever met (duurzaam gevangen) vis. Het is beter voor milieu en gezondheid, en je kunt ook eindeloos variëren met pasta, groente, rijst en aardappelen.

No-nonsense glossy JAN Magazine speelt in op deze trend en besteedt regelmatig aandacht aan een duurzame, gezonde en verantwoorde levensstijl. Volgens het idee van bewust leven. De eenvoudige keuken van JAN is ook gewoon ontzettend lekker en verleidelijk.

De 120 beste recepten zonder vlees uit JAN Magazine zijn nu verzameld in dit mooi vormgegeven en aantrekkelijk gefotografeerde kookboek. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. De ingrediënten in het boek zijn bijna allemaal in de supermarkt te verkrijgen, wel zo makkelijk.

*Bron: devegetarier.nl

Esther Goedegebuure, Hoofdredacteur JAN Magazine: “Een paar dagen per week zonder vlees koken is al jaren een hype, niet alleen bij mij thuis, ook onder mijn collega’s van de JAN-redactie. Ik zie het als een uitdaging om echt lekker en verrassend te koken met een zuiver geweten. Met deze recepten is dat een eitje, zelfs voor hardnekkige carnivoren!”

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten
Lees ook:Jamie Oliver verrast met tijdschrift
Lees ook:Op eetdekkingstocht met de Groene Garde
Lees ook:Smart Cooking met Julius Jaspers
Lees ook:Handleiding voor gezond boodschappen doen in supermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.