Groot BBQ Boek van Men’s Health

De zomer mag dan misschien al bijna voorbij zijn; er komt vást nog wel een mooie barbecue dag aan. Speciaal voor alle beginnende barbecue’ers heeft Men’s Health het Groot BBQ Boek uitgegeven. Blogger Irene Groenink heeft het boek al in huis en vertelt je er meer over.

Het Groot BBQ Boek bestaat uit vijf hoofdstukken: BBQ-basics, marinades en sauzen, vlees, vis en salades en groentes. Vooral de basics vond ik erg leerzaam. Wist jij dat als je een kotelet of entrecote wilt roosteren, je een sneetje in het vlees moet maken om te voorkomen dat het gaat opkrullen?

Foto’s
Er staan veel foto’s en graphics in het boek, maar naar mijn zin zijn het er nog steeds te weinig. In mijn ideale kook- of bakboek staat er namelijk bij ieder gerecht een foto. Heel stom misschien, maar ik maak bijna nooit een gerecht klaar waar geen foto bij staat. Wie van jullie herkent zich hierin?

Recepten
Over de recepten weinig te klagen! Wat dacht je van een gepofte aardappel met bacon-avocadosaus? Of gevulde courgette met noten en kaas? Er staan ook wel veel voor de hand liggende recepten in, zoals kipsaté of een tomatensalade, maar hey, het boek is uiteindelijk ook voor mannen op de markt gebracht hè? (grapje heren!)

Ben je die voorverpakte vleespakketen van de supermarkt zat? Of wil je gewoon wat meer tips en inspiratie? Bestel het Groot BBQ Boek dan meteen:

Bestel direct bij Bruna

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Niemand de deur uit!, het vakantieboek voor thuisblijvers
Lees ook:Boekenblog leest Buiten De Lijntjes
Lees ook:Koken met Karin: koken voor dummies
Lees ook:Kookook Kaas: zestig lukt-altijd-recepten
Lees ook:Verander Je Leven En Bereik Blijvend Resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.