Aan de keukentafel van Sandra Ysbrandy

In de keuken van Sandra Ysbrandy staat een grote Aga, een warme kookkachel, en een lange houten keukentafel waaraan familie en vrienden met grote regelmaat aanschuiven. Plezier in koken, genieten van lekker eten en tijd voor elkaar staat centraal in Huize Ysbrandy.

Aan de keukentafel bevat 70 recepten. Van snelle gerechten voor doordeweeks tot driegangen-diners voor een avond lang tafelen met vrienden, van uitgebreide feestmaaltijden voor de hele familie tot traktaties en zomerse salades en gerechten voor op de barbecue.

Sandra geeft tips hoe je van elke maaltijd iets speciaals kan maken. De kleurrijke gerechten worden ondersteund door schitterende fotografie en gelardeerd met anekdotes en het verhaal van Sandra’s weg naar een leven als kok.

Over de auteur
Sandra Ysbrandy (1969) is getrouwd en moeder van drie zoons. Ze startte in 2009 haar eigen bedrijf ‘Vergaderen aan de keukentafel’ en is de vaste chef-kok van het televisieprogramma Life 4 You.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Filmrechten Het gym Karin Amatmoekrim verkocht
Lees ook:Inge Ipenburg schrijf spannende debuutroman
Lees ook:Stil door woorden van Sandra Koolmees
Lees ook:Verfilmd: De jury – John Grisham
Lees ook:Sandra Bullock wint Oscar voor Blind Side

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.