Proef de nieuwe smaken van wereldchef Stevie Parle

Het eerste boek van Stevie Parle, winnaar van The Observer Young Chef of the Year Award, is recent verschenen. In ‘Stevie Parle’s Real Kitchen – De spannende nieuwe smaken van een wereldchef’ ontdek je de internationale gerechten van dé UK-chef van het moment. Spannend en fris als Ottolenghi, simpel en smaakvol als The River Café: dit is comfort food nieuwe stijl.

Al toen hij jong was reisde Stevie de wereld rond en tijdens zijn tochten van Japan tot Iran tot aan Italië at hij zowel bij mensen thuis als in restaurants. Daar leerde hij de technieken, smaken en ingrediënten kennen die zijn huidige, internationale kookstijl nu tot zo’n succes maken. Van Thaise kwartel en Italiaanse cavolo nero tot Mexicaanse octopus en Engelse salted caramel ice cream: Stevie’s recepten zijn fris, kruidig en diep van smaak. Stevie Parle: de culinaire ontdekking van het jaar!

Over de auteur
Stevie is winnaar van The Observer’s Young Chef of the Year Award en sinds 2009 eigenaar van hotspot-restaurant The Dock Kitchen in Notting Hill. Hij schrijft wekelijks voor The Saturday Telegraph en heeft zijn eigen programma Spice Trip op Channel 4. Stevie Parle werkte eerder onder andere bij Moro en The River Café.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Knoopjeskabinet Royal Society of Literature Ondaatje Prize
Lees ook:Sauzenstelsel geheim van sterrenrestaurant Parkheuvel?
Lees ook:Young Adult roman grijpt ook volwassenen naar de keel
Lees ook:Eerste boek in Nederland bedrukt met onzichtbare inkt
Lees ook:Noma: het beste restaurant ter wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.